lauantai 16. marraskuuta 2013

Alkusanat

Ajatus omasta blogista on hautunut  pitkään. Olen innokas kirppistelijä ja huutokauppojen kiertelijä, joten löydöistä olen ajatellut kirjoittaa. Tulen postaamaan myös tähän mennessä löytyneistä aarteista ja hankinnoista. Lisäksi olen vähän sellainen harrastelijakokki, jonka koekeittiössä syntyy milloin mitäkin. Onnistuneimmista tuotoksista voin laittaa kuvia ja tekstejä.

Kotiin liittyviä postauksia on luvassa, sillä asumme mielenkiintoisessa vanhassa talossa. Oikeastaan suuri intoni menneiden vuosikymmenten sisustukseen johtuukin juuri talosta, sillä modernit ja ikealaiset kalusteet vain eivät oikein istu 30-luvun taloon. En kuitenkaan noudata mitään tiettyä sisustussuuntausta, vaan meillä yhdistellään iloiseksi sillisalaatiksi kaikkea omasta mielestämme kaunista ja vältellään sinistä.

Käytössäni on vain puhelimen kamera, enkä ole kiinnostunut valokuvaamisen teknisistä yksityiskohdista, joten kuvieni laatu ei ole kummoista. Postauksia lienee tulossa harvakseltaan, sillä työssäkäyvän perheenäidin aika riittää rajallisesti harrastuksiin, vaikka intoa olisikin.

Tervetuloa Sannilandiaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti