torstai 17. heinäkuuta 2014

Parasta aikaa

Nyt heinäkuussa on alkanut tuntua ihan lomalta. On suunnattomasti väliä sillä, sataako vai paistaako. Hyvillä ilmoilla olemme käyneet sisällä vain nukkumassa. Lomaprojektit etenevät hitaasti, mutta olen unohtanut stressaamisen. Valokuvat sain albumeihin, mutta niistä puuttuu vielä tekstit. Verhoja eikä muitakaan tekstiilejä ole tullut vaihdetuksi, mutta matot on sentään pesty. Jonkin verran olen siivonnut kaappeja, mutta ahdistuin tavaramäärästä ja lopetin toistaiseksi. Olin ajatellut kuvata laukkuja, kenkiä ja mekkoja, mutta pääsin näihin laukkuihin. Sitten ahdistuin, koska kuka tarvitsee viittätoista vintage-käsilaukkua (ja kahtakymmentä normaalia vielä lisäksi). Kenkälaatikot jätin avaamatta.


Väsäsin Marimekon Kulkue-kankaasta sisustustaulun niittaamalla kankaan styroksin päälle, mutta se ei ole vielä paikallaan. Kiinnikkeet puuttuvat.


Joulu tuli keskelle kesää, kun Mádaralta saapui paketti. Olen jo pitkään suunnitellut siirtyväni käyttämään vain ja ainoastaan luonnonkosmetiikkaa. Ensimmäinen kokeilu oli onnistunut, joten nyt laajensin valikoimaa.


Torigrillillä on käyty näin kesällä harvakseltaan, sillä omasta grillistä saa parhaat eväät. Sunnuntaina teimme kuitenkin poikkeuksen, koska tarvitsimme ystäväni Puistomuumin kanssa jotain helppoa ja nopeaa.


Kesän paras kotiruokalounas on tricolore.


Kangasalan restaurantapäiviltä löytyi kivoja juttuja. Lähdin sinne sillä mielellä, että mitään en tarvitse, mutta jos hyvää saa halvalla, niin mukaan voin ottaa. Finelin auringonkukka-kulho oli hyvä löytö. Löysin sen eräästä peräkärrystä, jossa oli myynnissä lähinnä rautaromua ja myyjä haiskahti viinalta. Kulho oli likainen, mutta koska siinä ei ollut sisäpuolella emalipuutoksia, päätin napata sen mukaan kolmanneksen hinnasta tingattuani.


Tänään teimme perinteisen kesälomakirppiskierroksen Parkanoon ja Ikaalisiin. Parkanossa oli hyvin kyllä tarjontaa, mutta siellä joko rakastetaan liikaa omaa romua tai sitten liikkeelle odotetaan vain rahamiehiä.


Kurkelassa Vaarin Varaston kausimyymälässä oli hauska poiketa, mutta eipä sieltäkään mitään mukaan tarttunut. Kuvassa oleva ruskea pöytäryhmä (Askon Amigo?) olisi tervetullut keittiöömme, mutta mieluummin punaisena tai keltaisena.


Tällaisia lomakuulumisia tällä erää, onneksi vielä on kesää jäljellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti