lauantai 23. elokuuta 2014

Syysrestaurantapäivä

Kesäkauden viimeinen hyvä romutoritapahtuma oli tänään Kangasalla, syysrestaurantapäivä. Mukana oli huomattavasti vähemmän myyjiä kuin kesällä, ja löydötkin jäivät laihanpuoleisiksi. Toisaalta aina on kiva saada lapsetonta laatuaikaa, ja kierrellä näkemässä tuttuja.

Aamujunalla romutorille.

Transitin hieno keulakoriste.
Ostin ainoastaan verhot. Harvoin löytää täyspitkiä yli kaksimetrisiä vanhoja verhoja sopuhintaan, mutta nyt kävi niin. Olisi kiva tietää kankaan suunnittelija ja valmistaja, mutta hulpiossa ei ole tekstejä. Verhot ovat paksua puuvillaa ja värit aivan täydellisen kirkkaat. Näistä tulee todennäköisesti uudet verhot makuuhuoneeseen.

Löytö.
Vaihdoin tänään ruokailuhuoneeseen verhot. Ostin nämä pisarakuvioiset vohvelikankaiset 50-luvun verhot jo ajat sitten, mutta tämä kuosi istuu parhaiten syksyyn.

Syysverhot.
Tänään oli tarkoitus mennä Kitara-kaupunkifestivaaleille Sastamalaan. Aikataulua tarkemmin tutkittuamme havaitsimme, että festareiden kiinnostavin artisti, Esa Pulliainen, soittaa aikataulun mukaan klo 24-04 välillä. Kuka hullu on hereillä siihen aikaan?

Omasta grillistä.
Päätimme muuttaa suunnitelmaa. Hyvää ruokaa ja saunomista, ehkä jotain telkkarista ja punkkua. Kauhea keski-ikäistyminen on tapahtunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti