lauantai 15. helmikuuta 2014

Terveisiä Keräilymessuilta!

Sattuneista syistä talvilomareissumme suuntautui Pirkkahalliin, Keräilymessuille. Samaan aikaan oli myös Asta-rakentajamessut, mutta niiden läpi vain käveltiin. Juuri nyt kun ei ole tarvetta rakentaa.

Yksi halli oli omistettu keräilylle. Tässä pari pikaisesti napsaistua otosta.

Festivot noin isona ryhmänä ovat näyttäviä.

Lasi jaksaa viehättää.

Syötävän söpöjä koruja!

Saisipa omatkin kirjat näin päin hyllyyn!

Jokin viehättää näissä talouslevyissäkin. Hinta ei.

Tuolla pilkistää keltainen pikku-Heluna! Myös sininen kissakannu bongattu!

Leluja! Ylävasemmalla oleva possu viehätti minua kovin.

Riihimäen lasia, näitä keräilen myös ihan vähän. Punaisia ainakin.

Joku kuului valittelevan, että on vähemmän porukkaa kuin koskaan. Minulle tämä oli vasta toinen kerta kyseisillä messuilla, joten vaikea verrata. Pääsimme paikalle heti, kun tapahtuma alkoi, joten silloin ei vielä ollut paljoa asiakkaita. Myyjiä olisi enemmänkin halliin mahtunut.

Mieleni tekee kovasti Arabian Heluna-lehmäkannuja, ja niitä olikin paikalla useita (hinnat 70-145e). Yhtään Helunaa ei vielä minulla ole. Riihimäen lasin värikkäät maljakot ja kynttilänjalat kiehtovat, mutta en tällä kertaa ostanut niitäkään. Tässä on nyt sen verran laskuja, ettei kauhean isoja harrastehankintoja raski tehdä. Hinnat eivät tuolla messuilla olleet juuri korkeampia kuin tavallisilla kirppiksillä tai romutoreillakaan, vaikka usein olen kuullut puhuttavan ns. antiikkimessujen tai keräilymessujen hinnoista.

Useita Pomona- ja TuttiFrutti-purkkeja oli tarjolla. Puuttuvia ei ollut, paitsi se yksi. No, pienen neuvonpidon jälkeen kotiutimme sitten sen, miekkonen nimittäin osallistui kustannuksiin. Tämä oli hieman myöhässä tullut joululahjani. Voi se olla aikainen synttärilahjakin. :D Juuri tätä Pomonaa näkee verrattain harvoin myynnissä.

Hunaja!
Miekkonen teki enemmänkin löytöjä. Hän kartutti vitriiniautovalikoimaansa punaisella lavavolkkarilla ja löysi erikoisen kotimaisen pöytälampun. Plutoyövalo löytyi kotimatkalla kirpparilta. Pöytävalaisimista on jossain vaiheessa tulossa oma postauksensa, niitä on jo nyt pelkästään olohuoneessa kahdeksan kappaletta.


Onnistunut reissu siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti