perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivä

Meillä liputetaan kahdesti vuodessa, juhannuksena ja itsenäisyyspäivänä. Itsenäisyyspäivä on minulle erittäin tärkeä, vaikka en sitä tänä vuonna juhlistanutkaan paahtopaistilla ja sinivalkoisilla kynttilöillä.

Aina yhtä kaunista.
Tänään ohjelmassa oli leipomista ja siivoamista huomisia synttäreitä varten. Leipomisen olisin voinut hoitaa hankkimalla kaupasta kaiken tarvittavan, mutta kun tykkään siitä niin kovin, eikä oikein sisu anna periksi ostaa valmista. Supersiivoamisen olisin voinut välttää hoitamalla viikkosiivoukset huolellisemmin, mutta viime aikoina olen ollut täystyöllistetty ja väsynyt.

Pakkopullaa

Pullaa leivottiin mummua varten. Jauhelihapasteijoita leivottiin Miekkosen toiveesta. Nakkipiiloja tehtiin lapsen toiveesta. Minihakaristitorttuja syntyi ylijääneistä voitaikinapaloista. Muffinsseja leivottiin muuten vaan. RockyRoadseja tehtiin siksi, että olisi jotakin uuttakin. Kakut teen vasta huomenna, jotta olisi jotakin tuorettakin.

Joulukoristelu on edelleen vaiheessa, pääsin vasta pukkeihin. Nämä pukit ovat peruja isäni kummitädiltä. Veikkaan, että ne on valmistettu 70-luvulla tai aiemmin.

Pukit ovat heristelleet kepakkojaan jo ainakin 30 vuotta.


Ihanaa, että on vasta perjantai! Nauttikaa viikonlopusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti