sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Juhlat!

Eilen juhlimme 2-vuotiasta. Sankari itse oli vähän hämmentyneenkin oloinen lahjapakettien ja ihmisten määrästä, vaikka tällä kertaa juhlimme tavallista pienemmällä porukalla.

Minun lapsuudessani juhlittiin kaikkia mahdollisia päiviä, joten minulla on pitkät perinteet synttärijuhlien järjestämisessä. Juhlista jäi mukavia muistoja, joten haluan tätä perinnettä jatkaa omillekin lapsilleni. Ehkä Miekkosen lapsuudessa ei sitten juhlittu, sillä hän jättäytyy aina syrjään kaikesta juhliin liittyvästä. Nyt minua jäi vähän harmittamaan, että unohdin aivan täysin ilmapallot. Ehkä Miekkonen voisi jatkossa olla ilmapallovastaava.

Kakkuna oli käärmekakkua Ulla Svenskin ohjeen mukaan. Tein kaksi kakkua, jotta kaikki saisivat suut makiaks ja masut kipiäks. Keltainen onnistui paremmin, joten aloitimme sillä. Vihreästä tuli vähän muotopuoli.


Juhlapöytään tuli ladattua kaikenlaista. Superherkullinen puolukka-kinuskipiirakka oli päivänsankarin kummitädin tekosia. Sydänpikkuleivät puolestaan äitini tuomisia. Coctailpiirakat olivat kaupan pakastealtaasta, mutta niistä sai siedettäviä kylvettämällä voissa ja maidossa.Kahvit nautittiin Muumimukeista. Näin on rennompaa, koska vieraat joutuvat pöytäpaikkojen puutteessa tasapainottelemaan kuppiensa kanssa milloin minkäkin sohvapöydän reunalla.


Tällä kerralla muistin ajoissa ottaa myös Jupiterit käyttöön. Näissä on muuten todella hyvä kaatonokka, ei uita maitoa pitkin pöytää, toisin kuin vaikkapa Ollie. 


Tänään vietämme rokulipäivää tortunloppuja syöden. Oli jälleen kovin mukavaa, kiitos vielä juhlijoille!

3 kommenttia:

 1. Oli mukava käydä ja mahtavat tarjoilut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos kun tulitte! Hieno lahja, P tykkää rakennella, tekee lähinnä torneja! :)

   Poista
 2. Onnea sankarille! Ja nams tarjoiluille:)

  VastaaPoista